Voorstelling nieuwe krachten

woensdag 27 september 2017
Terug naar overzicht

Sinds enkele weken lopen er bij ons twee nieuwe gezichten rond. Kennen jullie ze al?
Maak kennis met Nienke en Bieke, onze twee supergemotiveerde collega's.


Nienke Lenaers (coördinator de Boomhut - Beringen)

Dag Nienke, wat waren jou studies? Heb je hiervoor al een job beoefent?
Ik heb een bachelordiploma orthopedagogie en een masterdiploma pedagogie. Ik heb als begeleidster gewerkt in een dagcentrum voor volwassenen met een mentale beperking en in een dagcentrum voor volwassenen met een fysieke beperking. In de zomermaanden werkte ik als jobstudent bij 'De Snoezeltjes.' Nu dus bij De Boomhut Beringen!

Als we jou kort zouden moeten samenvatten, waar hou jij zoal van?
Ik hou van een goed glas wijn en gezelligheid. Ik eet heel graag pasta en tegen frietjes kan ik ook nooit nee zeggen... Ik geniet er van om samen met mijn vriend Hans op reis te gaan en lange wandelingen te maken in de natuur. Ik hou ontzettend veel van dieren! Thuis lopen er daarom ook drie katten en een hond rond.


Bieke Van Deynse (Assjette vzw)

Hoi Bieke, voor jou eigenlijk dezelfde vraag... Wat heb jij hiervoor zoal gedaan?
Ik heb een bachelordiploma orthopedagogie en een getuigschrift pedagogische bekwaamheid. Als opvoedster ging ik aan de slag in De Appelboom (revalidatiecentrum peuters/kleuters met autisme. Ik gaf les in Hast (voordien bekend als VTI Hasselt) als leerkracht opvoedkunde en dee hier ook stagebegeleiding. Ik begeleidde enkele jaren werkcolleges in het postgraduaat autisme op de UCLL en werkte ook voor de Vlaamse Vereniging Autisme. Nu dus werkkracht in de regenbOog, maar dan voor Assjette vzw.

Heb jij vaste gewoontes? Waar kan jij van genieten?
Zonder koffie overleef ik niet, liefst vergezeld met een stukje donkere chocolade. Een zonnetje maakt me altijd blij. Mijn lievelingsvakantiebestemming is de Provence in de lente of de zomer, maar ik geniet ook van wintervakanties in de Italiaanse Alpen. Dit doe ik samen met mijn man en kinderen, Bas en Fee.

Bedankt Nienke en Bieke!