Verwelkoming Els en Ireen

woensdag 23 mei 2018
Terug naar overzicht

Hebben jullie al kennis gemaakt met onze twee nieuwe krachten, Els en Ireen?


Dag Els, wat waren jou studies? Heb je hiervoor al een job beoefent?

Ik heb een graduaatsdiploma personeelswerk en ben gecertificeerd loopbaancoach en stress- en burn-out coach. 25 Jaar geleden heb ik al eens 1 jaar gewerkt voor de regenbOog als weerwerk gesco. Daarna heb ik 12 jaar gewerkt voor KVG-Limburg als sociaal consulente en 7 jaar bij USG People als senior HR consulent.  Maar ik ben altijd bij de regenbOog verbonden gebleven omdat ik nog steeds lesgever ben bij het rolstoeldansen.

Als we jou kort zouden moeten samenvatten, waar hou jij zoal van?

Dansen is mijn passie en volgens mijn man kan ik ook goed koken. Ik volg nog 1x/maand kookles bij Femma . Ik hou er van om gezellig dingen te doen met mijn man Bert, vrienden en familie. Ik ga ook graag op reis, regio Malaga in Spanje en de Provence zijn mijn favoriete bestemmingen maar van een weekendje zee of Nederland kan ik ook genieten. In mijn vrije tijd ben ik coördinator bij Femma Houthalen-Centrum en zetel ik in de Raad van bestuur van Inter (agentschap Toegankelijkheid). En om helemaal tot rust te komen, doe ik 1x/week aan yoga.


Dag Ireen. Jou kenden we nog niet. Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik heb 2 opleidingen gevolgd: dans- en bewegingstherapie en muziektherapie. Na mijn studies heb ik eerst in een voor- en naschoolse opvang gestaan in Zonhoven. Terwijl werkte ik ook als freelancer bij Tamboeri VZW. Hier begeleidde ik muziekkampjes voor kleuters van 3 t.e.m. 6 jaar. Op dit moment organiseer ik dit zelf als zelfstandige in bijberoep onder de naam "Cithara". 
Tot slot heb ik tijdens mijn studies als jobstudent gewerkt met mensen met een beperking. Ik gaf individuele muziektherapie.

Wat zullen voornamelijk jou taken zijn?

Ik zal enerzijds werken als opvoedster in de Boomhut te Beringen en anderzijds zal ik muziek workshops geven aan de volwassenen op zaterdag voormiddag.

Wat zijn jou hobby’s. Waar hou je zoal van?

Ik hou uiteraard van muziek. Ik speel piano en ik zing graag. Daarnaast kan ik ook enkele basisakkoorden op de gitaar. Daarnaast is dans ook een van mijn passies geweest.  Als kind heb ik ballet gedaan en later heb ik ook salsa gedanst.
En tenslotte ben ik zeer geboeid in alles wat met persoonlijke groei en opvoeding te maken heeft. Ik lees graag boeken hierover en volg regelmatig workshops om bij te leren en te integreren in mijn leven.