Na 16 jaar zwaaien wij Mia uit...

maandag 12 juni 2017
Terug naar overzicht

Het is het jaar 2001 toen het verhaal van Mia Anthonissen bij de regenbOog vzw begon. Zij stuurde een vrijblijvende sollicitatiebrief op als administratief medewerkster. Helaas had de organisatie toen al iemand in dienst voor deze functie.

Het is een medewerker die opmerkt dat Mia niet enkel kennis had van administratieve taken, maar vooral uitblonk in muziek. En niet één soort instrument, maar verschillende. En niet zomaar goed, neen, uitmuntendheid op het stedelijk conservatorium muziek, woord en dans in Hasselt. Dat klonk als 'muziek' in de oren van de organisatie. Mia werd uitgenodigd op een gesprek en na enkele minuten was het duidelijk, zij is de geknipte persoon voor muziek!

Niet veel later begon ze aan de uitdaging met jongeren en volwassenen met een beperking, en dat heeft ze 16 jaar met heel veel passie gedaan. Tot aan haar pensioen. Aangepaste notenleer, muziek schrijven, optredens en cd's opnemen... Niets ging ze uit de weg!

Via deze weg willen we haar nog eens bedanken voor haar jarenlange inzet, en wensen haar veel succes en amusement in de toekomst.

Voor het foto-album, klik hier.