Down the Road: Brenda doet mee!

27/05/2019

De kogel is door de kerk: er volgt een derde seizoen Down the Road... en niemand minder dan onze instuiver en danseres Brenda doet mee aan het programma. Dinsdag vertrok ze met nog 5 andere kandidaten en natuurlijk... Dieter naar Spanje en Marokko. Wij zijn al superbenieuwd naar de eerste beelden.Veel plezier Brenda!
Lees meer

Els wint drie medailles op de Special Olympics

Special Olympics zit er op en dan is het altijd nieuwsgierig kijken of onze deelnemers met medailles terug naar huis keren.Zo stond Els deze ochtend te stralen, toen ze onze cafetaria binnen kwam. Met trots wist ze ons te vertellen dat ze drie medailles had gewonnen, waaronder de 1e plaats voor het softbalwerpen.Proficiat Els, top gedaan!
Lees meer

Onze muzikanten sluiten werking op gepaste wijze af

13/06/2019

Vandaag sluiten we onze dagactiviteiten af. Volgende week gaan onze deelnemers naar jaarlijkse gewoonte naar de markt in Genk. Daarna is het eventjes wachten tot onze vakantie-uitstappen.Om de laatste muziekles van dit werkjaar af te sluiten hadden onze deelnemers een liedje ingestudeerd.Hoe dat klonk, hoor je hier.
Lees meer

Paula blaast 50 kaarsjes uit!

25/05/2019

Afgelopen zaterdag hadden wij weer reden om te vieren. Eén van onze deelnemers, Paula, mocht dit jaar 50 kaarsjes uitblazen.Om dat te vieren had ze vrienden en familie uitgenodigd om samen met haar te klinken. Pizza, taart en een flesje bubbels konden niet mankeren...Proficiat Paula!
Lees meer

Speelpleinbrieven zijn vertrokken

28/05/2019

De puzzels voor onze speelpleinwerkingen in de zomer zijn gemaakt!De brieven gaan vandaag de bus op, ouders die hun kinderen hebben ingeschreven kunnen ze dus binnenkort in de brievenbus verwachten. Ook deze zomer hebben we weer veel inschrijvingen mogen ontvangen voor onze werkingen in Genk, Beringen, Hasselt en Sint-Truiden. We maken er samen met onze jobstudenten en vrijwilligers weer een topzomer van!
Lees meer